středa 20. června 2007

První příspěvek

Tento blog slouží k tomu, abych zde mohla zveřejňovat novinky a změny ze svého projektu TEXTILNÍK.
Skládá se ze stránek www.textilnik.cz, což je sbírka odkazů a informací o textilních technikách jako je pletení, háčkování, vyšívání, batika a podobné.
Dále k tomu patří textilní kalendář, kde chci zveřejňovat takové akce jako jsou výstavy patchworku, kurzy šití, pletařské workshopy, výprodeje látek a vln, soutěže pro tvořilky....
A to stále ještě není všechno, ještě mám také mapu, na které jsou vyznačena zajímavá místa (hlavně v České republice), např. adresy patchworkových klubů, textilních muzeí, hotelů a penzionů, kde se pořádají kurzy nebo výstavy atd.

Mým snem a přáním je, aby byl tento blog živý. K tomu potřebuju spoustu lidí. Hlavně těch, kteří mi budou poskytovat informace o tom, co se kde zajímavého děje. Takže pokud pořádáte kurzy, prodáváte látky a pletací příze, máte poblíž muzeum s expozicí krojů, nebo máte stránky s tématem textilní tvoření, dejte o sobě vědět. Buď emailem na textilnik@gmail.com, nebo do komentářů dole pod článkem.
Využijte možnosti propagovat svoje aktivity. A kolik to stojí? Nic. Možná jednou v budoucnu..., ale v této chvíli vás propagace vašich aktivit na mém blogu nebude stát vůbec nic.