sobota 14. července 2007

Dulinčin obchod pro pletařky

Na českém internetu je několik obchodů, kde si pletařka můžeme obohatit svoje zásoby pletacích přízí, ale ten Dulinčin mi připadá nejlepší. Však má taky za sebou několikaletou tradici a stojí za ním vášnivá pletařka, která nelituje času a námahy, aby svým zákaznicím vyšla vstříc.
Nabídka v jejím obchodě je dost rozsáhlá, škoda jen, že fotka nedokáže zprostředkovat dojem, který mám z příze, když ji držím v ruce nebo z ní pletu. Ale ani to není nepřekonatelná překážka.
S Dulinkou a dalšími pletařkami je možné se potkat na zena-in.cz, v diskuzi Pletení (diskuze jsou přístupné po registraci a přihlášení) a zeptat se na cokoliv o pletení.
Kromě toho Dulinka organizuje pletařské workshopy po celé republice, kde se pokaždé něco zajímavého naučíme, a kde si můžeme včechny ty krásné a zajímavé vlny osahat a v klidu si vybrat. Už jsem absolvovala tři takové akce a pokaždé to bylo úžasné setkání s holkama, které tvoří úžasné věci.
Kromě přízí nabízí i jehlice a další pomůcky pro pletení a taky velmi užitečný prográmek pro výpočet spotřeby příze (ten je zadarmo).
Dulinčin obchod rozhodně doporučuji k návštěvě.

Žádné komentáře: