středa 29. srpna 2007

Hledání na webu www.textilnik.cz

Můj další web, textilník zatím obsahuje jen několik stránek, ale postupně ho rozšiřuji a časem možná bude problém najít na něm právě to, co potřebujete. Proto jsem do pravého horního rohu umístila vyhledávání. Do okýnka napíšete hledané slovo, zaškrtnete www.textilnik.cz a stisknete tlačítko Vyhledávání Google a dostanete stránku výsledků, kde všude se na mých stránkách to požadované slovo nachází.
Takhle můžete mimo jiné najít i některá anglická slovíčka, protože je na stránkách uvádím také. Takže moje stránka vlastně může sloužit i tak trochu jako slovníček - ovšem dosti omezený a tématický.

Chcete si to zkusit?
Otevřete textilník. Do okýnka v pravém horním rohu napište třeba modulové pletení. Zaškrtněte volbu www.textilnik.cz a klikněte na tlačítko Vyhledávání google. V novém okně by se vám měla otevřít stránka, která obsahuje odkazy nejméně na dvě stránky z mého webu, kde se toto slovní spojení vyskytuje. Možná se vám tam také zobrazí rámeček s reklamami od googlu, ty samozřejmě vedou na cizí stránky.

Kdybyste náhodou nechali zaškrtnout volbu Web, dostanete výsledky z celého internetu (asi jako byste vyhledávali přímo na stránkách googlu.

Žádné komentáře: